Bijlessen

U kunt ook (bij)lessen Engels of Nederlands volgen bij Title Talent. Naast het freelance vertalen heb ik op meerdere basisscholen en in het voortgezet onderwijs Engelse les gegeven. U kunt ook uw Nederlands verbeteren of bijspijkeren. Ik heb ook ervaring met het geven van NT2 lessen op elk gewenst niveau.

De (bij)lessen zijn op individuele basis, zodat de leerling alle aandacht krijgt om zich te kunnen ontwikkelen. De lessen kunnen helemaal op maat gemaakt worden voor elk niveau en elke leeftijd.

Behalve Engels en Nederlands kunnen wij in overleg ook andere vakken geven of huiswerkbegeleiding aanbieden.

Wij gaan er in principe vanuit dat een middelbare schoolleerling zelf materiaal van school heeft of extra materiaal bij docenten op school kan vragen. Als dit niet beschikbaar is, kan in overleg met de leerling ander materiaal gebruikt worden. Voor basisschoolleerlingen is Engels materiaal beschikbaar en voor NT2 leerlingen kan, afhankelijk van het niveau en de voorkeur, gebruik worden gemaakt van de Delftse Methode, De Opmaat, De Sprong of zelf meegebracht materiaal. Uiteraard kan alles aan uw wensen aangepast worden.